Verzend- en Retourbeleid

 

Verzending

Gielio biedt kosteloze verzending op alle bestellingen. We streven ernaar uw bestelling binnen 3 werkdagen te leveren. Voor elk verzonden artikel ontvangt u een track-and-trace code om de status en geschatte aankomsttijd van uw bestelling te volgen.

Retourbeleid

Afkoelingsperiode: U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgave van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Na de retourmelding heeft u nog 14 dagen om het product terug te zenden.

Voorwaarden: Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. De kosten voor het retourneren van de bestelling zijn voor uw rekening.

Terugbetaling: Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Gielio vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen na herroeping. De terugbetaling gebeurt met hetzelfde betaalmiddel als gebruikt bij aankoop, tenzij anders overeengekomen.

Uitzonderingen: Producten met een verzegeling kunnen niet worden geretourneerd zodra de verzegeling is verbroken. Dit geldt voor hygiënische producten en producten met beperkte houdbaarheid.

Producten Ruilen: Neem contact op met Gielio voor het ruilen van producten. Kosten voor het terugzenden zijn voor rekening van de klant.

Modelbrief voor Herroeping: Voor het uitoefenen van uw herroepingsrecht kunt u onze modelbrief herroeping gebruiken. Deze is hier te downloaden.

Voor vragen of meer informatie, zie onze contactpagina.

Winkelwagen